Unge fra Kolding til kamp for miljøet

En gruppe unge fra Kolding har sammen med organisationen UngEnergi taget initiativ til at starte UngEnergi Kolding. En forening, der skal sætte fokus på, hvad unge kan gøre for miljøet i deres hverdag.

Organisationen forklarer i en pressemeddelelse, at det er deres formål at gøre unge opmærksomme på, at unge også har en rolle i klimadebatten.

“Det er vigtigt for os, at der også er en planet med gode vejrforhold til vores børnebørn. Vi kan alle sammen gøre noget. Vi vil gerne have lidt humor ind i debatten. Et af vores budskaber er, at man skal vælge fadøl i stedet for flaskeøl. På den måde bruger man færre ressourcer. Man reder selvfølgelig ikke verden på den måde, men det kan være med til at gøre unge bevidste om, at de kan gøre en forskel på mange niveauer,” siger Uffe Aalborg, introansvarlig i UngEnergi Kolding, i en pressemeddelelse.

UngEnergi Kolding har fået lokaler stillet til rådighed af EnergiTjenesten på Bredgade 18. De håber, at mange unge vil komme forbi deres lokaler på Bredgade 18.

Kilde: Lokal-avisen

Scroll to Top