UngEnergi vinder fornem pris!

Tillykke til UngEnergi Odense som har vundet Verdensmålsprisen Ungeprisen 2019!

I VedvarendeEnergi har vi en stærk tro på værdien af det arbejde, som vores frivilliggrupper laver ude i civilsamfundet. Det varmer derfor, når indsatsen bliver anerkendt som igår, da UngEnergi Odense modtog bæredygtighedsprisen Ungeprisen for deres arbejde med bl.a. affaldssorteringen på Heartland festival og debatarrangement om klima, miljø og energi på Syddansk Universitet.

Medlem af Odense Bæredygtighedsråd og rådkvinde Susanne Crawley forklarer hvorfor Ungeprisen i år skulle gå til lige netop UngEnergi Odense:
– “Hvis vi skal nå i mål med klimamålene i 2030, skal der ændres vaner, og det glæder mig selvfølgelig meget, at Odenses unge i UngEnergi, i stedet for at vente på de voksne, har taget skeen i egen hånd og råber højt om klimaet. Netop det vil vi gerne belønne med denne verdensmålspris, siger Susanne Crawley.”

Mads Schjerbech, projektkoordinator i UngEnergi Odense modtog diplomet for Ungeprisen med ordene:
– “At vinde denne pris er en stor anerkendelse af vores arbejde med at motivere andre unge mennesker til at tage klimaet seriøst. Det er vi stolte af, og vi håber, at vi kan bruge prisen til at skaffe endnu mere opmærksomhed omkring de globale problemstillinger, som verdensmålene handler om. For der er ganske enkelt brug for konkret handling lige nu, fortæller Mads Schjerbech.”

Scroll to Top